Blog

Dáte to? Kdo vyhraje? Bude nejrychlejší? A kdo se nejvíc "nasosá"? Jak uchopíte sosací pětiboj je na vás..., Hrajte poctivě, dobře se bavte! A možná se smichy po....te!

Rodinná chalupářská sešlost bratranců, sestřenic, tetiček i dětí - víkend za necelé pětikilo na osobu!

Privátní camping nebo tábořiště - pokud milujete přírodu, klid a kempování a zároveň chcete soukromí. Těžko se v dnešní době hledají lokality, které by splňovaly možnosti areálu U Staré Vápenky. Na rozlehlou zadní louku v letním suchém počasí vejde třeba i 5 obytňáků/stanů/spotů.

Že si U Staré vápenky můžete uspořádat párty, vám už asi říkat nemusíme, ale můžete si u nás uspořádat školní akci v podobě školy v přírodě, radovánek nebo třeba tábora.

Může to vypadá tak, že cílíme jenom na oslavy, rozlučky se svobodou svatby a podobně. Není to tak! Jsme otevřeni všem vašim přáním a požadavků. Letos na jaře jsme byli osloveni, zda - li by bylo možné uspořádat u nás dětský příměstský tábor pro mrňata. A protože my dětem fandíme, byli jsme více než rádi, že nás pořadatelé indiánského...

Nejsme tak úplně typické svatební místo... Komu je atmosféra horské chaty, venkovského prostředí a přírody v retro autentickém stavu milejší než nóbl ****hotely, čtěte dál ;-)

Chcete udělat větší oslavu ale domů se nevejdete a restaurace vám neumožní dětské soutěže a řádění, večerní diskotéku nebo tolik vlastní kreativity?